Csúnyán összeverekedtek a parkolóhelyért, a rendőrségen kötöttek ki

Egy házaspárra támadt rá négy férfi Craiova legnagyobb bevásárlóközpontjának parkolójában, miután mindkét autó tulajdonosai ugyanarra a helyre szerettek volna leparkolni. A négy támadót az eset után rendőrségi őrizetbe vették.

A verekedés azért tört ki, mert a házaspár az autójával beparkolt arra a helyre, ahová a másik autó szeretett volna beállni, csak előtte még korrigált volna, ezért kitolatott.  Az autóban ülő négy férfi – egy apa és a három fia – ezen felháborodott, kiszálltak az autójukból és szemrehányást tettek nekik, hogy elfoglalták a kiszemelt helyüket.

A veszekedés hamar verekedésbe torkollt, a négy férfi annyira megverte a másik autó vezetőjét, hogy az a földre esett. A feleségét is megütötték, amikor az megpróbálta szétválasztani a verekedő feleket.

Az esetről egy szemtanú értesítette a rendőröket, akik a bejelentés alapján azonosították az elkövetőket, majd otthonukban felkeresték és beszállították őket a rendőrőrsre. Verekedésért és erőszakos cselekedetek elkövetéséért vették őket őrizetbe.

banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?