Cîţu: a PNL belső kampánya nem hathat ki a kormányzásra

Florin Cîţu kormányfő felkérte pártkollégáit, hogy megfelelő módon tegyék kötelességüket az általuk betöltött közhivatalokban, s megmutassák a polgároknak: a kormányzást nem befolyásolja a Nemzeti Liberális Párt (PNL) belső választási kampánya.

„Azt akarom, hogy közösen biztosítsuk a románokat arról, hogy a párt belső választási kampánya nem befolyásolja Románia kormányzását. Önök mindannyian, polgármesterek, tanácsosok, helyi közigazgatásban, vagy akár a privát szektorban dolgozók, tenniük kell kötelességüket ebben az időszakban, hogy biztosítsák a románokat, a kormányzás működik” – mondta Cîţu a PNL Konstancai megyei szervezetében tartott beszédében.

Felkérte ugyanakkor a jelenlevőket, hogy minél többet és rendszeresebben kommunikáljanak az állampolgárokkal, továbbítsák nekik a kormány üzeneteit. „Biztosítanunk kell a romániaiakat arról, hogy a kormány mandátumának lejárta után, 2024-ben, nem lesznek már leaszfaltozatlan utak, szennyvízcsatorna- és vízhálózat nélküli települések Romániában” – tette hozzá a miniszterelnök.

(Nyitókép forrása: a kormányfő Facebook-oldala)

Kapcsolódók

Kimaradt?