Brutális gyilkosság: lefejezte saját rokonát egy férfi

Egy 57 éves férfit előzetes letartóztatásba helyeztek, mert a nyomozók azzal gyanúsítják, hogy megölte, illetve lefejezte rokonát, akire a saját fia talált rá.

Az Antena 3 hírtelevízió szerint rokoni kapcsolat áll fenn a feltételezett elkövető és az áldozat között, előbbi az áldozat násznagya volt. Az 57 éves feltételezett elkövetőt előbb tanúként hallgatták ki a rendőrök, mert ő volt az, akivel utolsó napját töltötte az áldozat. A kihallgatás során azonban másféle irányt vett az ügy, és ő lett a gyilkosság fő gyanúsítottja.

Illusztráció forrása: rendőrség

A tragédia a Botoșani megyei Hlipiceni településén történt péntekről szombatra virradóra. Az áldozat egyedül élt lakásában, és amikor a fia szombaton reggel meglátogatta, ő fedezte fel apja élettelen testét vérbe fagyva. A holttesttől teljesen elkülönülve találta meg az áldozat fejét, és ő értesítette a rendőrséget és a mentőket is az esetről. A nyomozók a helyszínen véresen találtak egy ásót, egy kaszát és a kisbaltát is – valamennyi tárgyi bizonyítékot lefoglalták.

Az ügyészség az áldozat és a gyanúsított házában is házkutatást tartott, a nyomozás minősített emberölés megalapozott gyanújával folytatódik.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?