Azzal fenyegetőzik egy férfi, hogy leveti magát a nyolcadik emeletről – korábban leszúrt két nőt

Egy férfi azzal fenyegetőzik, hogy leveti magát egy fővárosi lakóház nyolcadik emeletéről, miután leszúrta élettársát és megsebesítette annak barátnőjét, a helyszínen hétfő reggel tárgyalók, a katasztrófavédelmi felügyelőség csapatai és a mentők is megjelentek – számol be a News.ro.

Vasárnap, a támadás idején két gyermek is tartózkodott a lakásban, a férfi élettársának a 9 éves lánya és a másik nő 14 éves fia. Mindkét nő és a gyerekek is elhagyták a lakást.

Illusztráció: Pixabay

Szeptember 10-én értesítették a bukaresti rendőr-főkapitányságot, hogy az első kerületben lévő tömbház 8. emeleti lakásában egy nőt bántalmazott a barátja. Egy másik nő közbelépett az áldozat védelmében, a férfi őt is megszúrta, és az alkarján szenvedett sérülést – közölte a fővárosi rendőrség. Ezt követően mindkét áldozat, és a gyermekek elhagyták a lakást. A férfi élettársát kórházba szállították , a második áldozat elutasította az orvosi ellátást. A férfi bezárkózott a lakásba és azzal fenyegetőzött, hogy leugrik az emeletről. A rendőrség tárgyalói, a tűzoltók és a mentőcsapatok a helyszínen vannak.

A nyomozást a bukaresti ügyészség és a gyilkossági csoport vezeti.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

Kimaradt?