banner_MpsidwSE_970x250_Haromszek.jpg
banner_3lV7MYIa_300X250_Haromszek.jpg

A civilekkel együtt teszik színesebbé a várost Szatmárnémetiben

Meghirdették a civil szervezetek számára kiírt pályázatokat Szatmárnémetiben. Sport, kultúra és ifjúság kategóriában idén összesen 450 ezer lejt osztanak ki a pályázók között a Szamos-parti városban.

Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ által meghirdette vissza nem térítendő támogatású pályázati kiírását a 2021-es évre sport, kultúra és ifjúsági, oktatási és szabadidős projektek kategóriákban, tudatta közleményében a kulturális központ.

Az alprogramok költségvetése a következőképpen alakul: a kulturális projektekre 200 ezer lejt különítettek el, az ifjúsági, oktatási és szabadidős programokra 50 ezret, míg a „Sport mindenkinek” kategóriában 200 ezer lej áll a pályázók rendelkezésére.

A művelődési központ felhívja a figyelmet, pályázhatnak civil és nem kormányzati szervezetek, egyesületek, a pályázatok leadási határideje 2021. május 10., 16 óra. Az űrlapok és pályázati dokumentáció letölthetők ide kattintva

A pályázatokat lepecsételt borítékban szükséges leadni az intézmény székhelyén, a Szakszervezetek Művelődési Házának épületében, a pályázati kategória feltüntetésével. Bővebb információk kérhetők az intézmény titkárságán személyesen vagy a 0261/768-608-as telefonszámon.

A kulturális központ csapata azzal is segíti a városi szervezők, egyesületek pályázati tevékenységét, hogy április 21-én, csütörtökön online tájékoztatót szervez az érdeklődők számára.

(Címlapképi illusztráció: Borsi Balázs)

banner_TfWzz7sC_300x250-HU.jpg
banner_Y04tqfmE_970x250_HU.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?