Európa-szerte keresik az eltűnt Bihar megyei magyar kislányt

Fél éve keresik az országban és külföldön is a 13 éves alsólugasi (Bihar megye) Varga Szidóniát, aki 2017. december 1-jén ment el otthonról, és hozzátartozói azóta sem tudnak semmit a hollétéről.

A Bihar Megyei Rendőrség kedden fordult újra a nyilvánossághoz, a lány megtalálásához tavaly december 5-én kérték először a lakosság segítségét. A Varga Szidónia eltűnése ügyében elindított nyomozás során helyszíni vizsgálatokat végeztek, ellenőrizték az általa látogatott helyeket, kiadták az országos körözést és a schengeni övezet államaiban is keresik – egyelőre hiába.

A hatóságok kérik, hogy akinek tudomása van bármilyen, a nyomozáshoz köthető tényről, forduljon a rendőrséghez, vagy hívja a 112-es hívószámot, illetve a 116 000-ás, egységes európai hívószámot, amelyen az eltűnt gyermekekkel kapcsolatos hívásokat fogadják.

Az eltűnt lány 160 centiméter magas, erős testalkatú, ovális arca, barna szeme és hosszú, barna haja van, ezt rendszerint copfban viseli. Nyaka jobb oldalán 3-4 anyajegy látható. Eltűnésekor krémszínű, fekete műbőr ujjú dzsekit, meggyszínű blúzt, kék melegítőnadrágot és krémszínű, fekete pettyes tornacipőt viselt.

Kapcsolódók

Kimaradt?