FRISSÍTVE - Megtalálták az eltűnt Kolozs megyei kisfiút

Eltűnt egy kétéves kisfiú Kolozs megyében. Helikopterrel is keresték az éjszaka, de sikertelenül. A rendőrség személyleírást közölt az eltűnt gyermekről, és a lakosság segítsét kéri, ha valakinek információi vannak róla, azonnal hívja az 112-es segélyhívó számot. FRISSÍTÉS: Szombat délelőtt megtalálták a kisfiút. 

A kétéves és nyolc hónapos kisfiú eltűnését péntek este jelentették. A gyermek a Csürülye községhez tartozó Sütmeg településen levő családi házuk udvarán játszott, amikor este fél nyolc körül játék közben kiment az udvarról, és azóta nem találják - közölte a rendőrség.

A kisfiú 95 cm magas, 14,5 kg-os, barna szemű, haja sötétbarna és rövidre van vágva. Eltűnésekor szürke sportcipőt, kék-szürke színkombinációjú blúzt és piros-sárga szabadidőnadrágot viselt, egyik szárán egy Scooby Doo-mintával.

A Kolozs megyei prefektus igénylésére az éjszaka a védelmi minisztérium egyik helikopterét is bevetették a gyermek keresésére, de nem találták meg.

FRISSÍTÉS: Szombat délelőtt megtalálták a kisfiút, a gyermekre a faluban találtak rá, egy elhagyott házban. A kisfiú életben van, állapota jó, de orvosi kivizsgálásnak vetik alá - nyilatkozta az Agerpresnek a Kolozs megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Traian Morar szerint a keresésben részt vevő egyik önkéntes talált rá.

Kapcsolódók

Kimaradt?