Megtalálták a Dunába zuhant család negyedik tagjának holttestét

Megtalálták az október 7-én Dunába esett család negyedik tagjának holttestét.

Cecilia Dăneţ, a Krassó-Szörény megyei rendőrség szóvivője közölte, hogy a szerb hatóságok megtalálták az október 7-én autóval Dunába esett család negyedik tagjának holttestét is. A 48 éves férfi földi maradványait a zsebében lévő személyazonossági iratok alapján azonosították.

A férfi feleségének holttestét már eltemették a szerb hatóságok. Nicolae Kramer, Szikesfalu polgármestere elmondta, mindent megtesznek, hogy az asszony földi maradványait kihantolják és hazahozzák Romániába, és hogy a férfi holttestét is itthon temessék el, de az eljárást nehézkessé teszi, hogy meg kell várni a DNS-tesztek eredményeit, csak ezt követően lehet továbblépni.

Október 7-én a Dunába esett egy személygépkocsi, amelyben egy négytagú család, valamint a sofőr ült. Egyedül az autó vezetője élte túl a balesetet, a szikesfalvi család - egy 48 éves férfi, egy 42 éves nő, 22 éves fiuk és 3 éves kislányuk - eltűnt. Az asszony, a fiatalember és a kislány holttestét már megtalálták a hatóságok, a 48 éves apa holtteste azonban csak most került elő, a baleset helyszínétől 44 kilométerre.

Kapcsolódók

Kimaradt?