Megtalálták a Dunába zuhant autóban utazó kislány holttestét

Egy körülbelül hároméves kislány holttestére bukkantak szombaton a Dunában. Minden valószínűség szerint az egy héttel ezelőtt a folyamba zuhant gépkocsi utasa lehetett. Az autóban akkor egy négytagú család utazott, és szombatig csak a nő holtteste került elő.

Cecilia Dăneţ, a Krassó-Szörény megyei rendőrség szóvivője elmondta, 16 óra körül, mintegy 10 kilométerre a szerencsétlenség helyszínétől, Liborásdia településnél egy körülbelül hároméves kislányt találtak a folyamban. Az újmoldovai rendőrség helyszíni nyomozásba kezdett.

A család tagjai is a helyszínre siettek, hogy azonosítsák a holttestet, amelyet utóbb Újmoldovára szállították kórbonctani kivizsgálásra. A holttestet az újmoldovai készenléti felügyelőség búvárjai hozták ki a vízből. A hét elején a szerb hatóságok megtalálták a Krassó-Szörény megyei Lászlóvára község térségében Dunába zuhant autóban utazó nő holttestét.

Az autó október 7-én, szombat dél körül zuhant a Dunába, öten utaztak: a jármű vezetője, egy 50 év körüli férfi, egy 37 éves nő, valamint utóbbi kettő gyermekei, egy 22 éves fiatalember és egy 2 és fél éves kislány. Az autó vezetője elveszítette uralmát a jármű fölött, az lesodródott az útról és a Dunába zuhant. A gépkocsi vezetőjének sikerült a partra jutnia.

A rendőrség a baleset két másik áldozatát továbbra is keresi.

Kapcsolódók

Kimaradt?