Megtalálták a Dunába zuhant autó harmadik utasának holttestét

Megtalálták a Dunába zuhant személygépkocsi harmadik utasának földi maradványait. A szerb hatóságok a 22 éves fiatalember holttestére bukkantak vasárnap.

Cecilia Dăneţ, a Krassó-Szörény megyei rendőr-felügyelőség szóvivője az Agerpresnek elmondta, a Dunába zuhant autó harmadik utasának holttestére a szerbiai Dobra település közelében, 18 kilométerre a baleset helyszínétől találtak rá a szerb hatóságok, és hétfőn értesítették a romániai hatóságokat. „Ha jól értettem, már a kórbonctani vizsgálatot is elvégezték" – mondta a szóvivő.

Nicolae Kramer, Szikesfalu polgármestere azt nyilatkozta, hogy a család a fényképek alapján felismerte a fiút. Tájékoztatása szerint felvették a kapcsolatot Románia belgrádi nagykövetségével, és remélhetőleg mielőbb sikerül hazahozniuk a férfi holttestét.

A múlt hét elején a szerb hatóságok megtalálták a Krassó-Szörény megyei Lászlóvára község térségében Dunába zuhant autóban utazó nő holttestét, majd szombaton egy körülbelül három éves kislány tetemét, aki minden bizonnyal szintén a szerencsétlenül járt családhoz tartozott.

A negyedik áldozatot még keresik

Az autó október 7-én, szombat dél körül zuhant a Dunába. Öten utaztak benne: a jármű vezetője, egy 50 év körüli férfi, egy 37 éves nő, valamint utóbbi kettő gyermekei, egy 22 éves fiatalember és egy 2 és fél éves kislány. Az autó vezetője elveszítette uralmát a jármű fölött, az lesodródott az útról és a Dunába zuhant. A gépkocsi vezetőjének sikerült a partra jutnia.

A rendőrség és az újmoldovai, valamint az orsovai katasztrófavédelem a baleset negyedik áldozatát továbbra is keresi a Dunában. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?