Grindeanu a gyermeknapon: lelki melegségre van szükségük, hogy szépen nőjenek

A gyermekeknek lelki melegségre van szükségük, hogy szépen nőjenek, nyilatkozta csütörtökön Sorin Grindeanu miniszterelnök a nemzetközi gyermeknap alkalmából közzétett üzenetében, majd hozzátette, hogy minőségi oktatási rendszert szeretne, amely az értékekre helyezze a hangsúlyt. 

"Ma van a nemzetközi gyermeknap és ez egy nagyon jó alkalom, hogy gyermekeink jövőjére gondoljunk, a jelen cselekedetein keresztül. A gyermekeknek lelki melegségre van szükségük, hogy szépen nőjenek, mi pedig felelősséggel tartozunk nekik, hogy megteremtsük egy európai ország komfortját, esélyegyenlőséget biztosítsunk az oktatáshoz és egészségügyhöz való hozzáférésben" – fogalmazott a miniszterelnök.

"Minőségi oktatási rendszert szeretnék a romániai gyerekek számára, amely az értékekre helyezze a hangsúlyt, azt szeretném, hogy csökkenteni tudjuk az iskolát elhagyó gyerekek számát és a gyerekek egészségesen nevelkedjenek és büszkék legyenek országukra. Örvendünk ma gyermekeinknek és próbáljuk meg minden nap szebbé tenni gyerekkorukat, arra gondolván, hogy számukra mi a jó! Isten éltesse az országban és külföldön élő román gyermekeket! Isten éltesse a világ összes gyermekét!" - üzente Sorin Grindeanu a nemzetközi gyermeknap alkalmából. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?