Ügyészségi jelentés: szökni akart a nagyváradi gyilkos, nem meghalni

Nem akart öngyilkos lenni, a rendőrök elől menekült, amikor lezuhant a negyedik emeletről a nagyváradi férfi, akit a 24 éves Dalia Duca meggyilkolásáért köröztek a hatóságok – írják ügyészségi forrásokra hivatkozva a helyi portálok.

Mint korábban írtuk, Adrian Hladii az anyja tulajdonában lévő tömbházlakásban húzódott meg, amikor elkezdődött a hajsza ellene. A bihon.ro értesülései szerint amikor a rendőrség különleges egysége dörömbölt az ajtón, a férfi bezárkózott a hálószobába. Amikor a kommandósok behatoltak a lakásba, a férfi kimászott az ablakon.

Adrian Hladii azonban ezt nem az öngyilkosság szándékával tette. A dossziét lezáró ügyészségi jelentés szerint a harmadik emeleti lakáshoz akart leereszkedni, ám próbálkozása nem járt sikerrel, és a mélybe zuhant. A balesethez hozzájárulhatott, hogy a gyilkos bal tenyere megsérült a lövöldözés után. Ez magyarázza a menekülési útvonalán talált vérnyomokat ia a Körös partján.

Mint ismert, a nagyváradi alvilág ismert figurája múlt szerdán reggel egy Barcăului utcai háznál a lány barátjára több lövést adott le, elrabolta a volt barátnőjét, és egy szürke BMW-vel elmenekült a helyszínről. A gépkocsit, benne a lány holtestével még aznap megtalálták. A férfi búvóhelyén múlt szombaton jelentek meg a kommandósok.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?