Kivizsgálás indult a fejbelőtt nagyváradi lányról közölt fotók miatt

Vizsgálatot indított a Bihar megyei ügyészség amiatt, hogy explicit fotók jelentek meg a nyilvános felületeken a fejbelőtt Dalia Ducáról.

Maria Cotrău, a Bihar megyei ügyészség szóvivője által aláírt közlemény arról számol be, hogy az általa képviselt intézmény főügyésze hivatalból vizsgálatot indított, mert sérültek az igazságszolgáltatás érdekei.

A nagyváradi újságírók pénteken kérték az ügyészséget, hogy lépjen fel a fotók közösségi hálón történő terjesztése ellen, amelyek a március 15-én meggyilkolt fiatal nőt a földön fekve, a lövésektől széroncsolt arccal mutatták be. A képek állítólag egy olyan személytől származnak, aki részt vesz a nyomozásban.A lány gyilkosát, Adrian Hladii-t kedden temették el Nagyváradon. A 37 éves Adrian Hladii szerda reggel rabolta el volt kedvesét, Dalia Ducát, miután a lány jelenlegi barátját pisztollyal megsebesítette a vállán. Később a lányt meggyilkolva találták meg a Körös partján, egy elhagyott autóban. Adrian Hladii szombatig bujkált, majd amikor a rendőrség rátalált, kiugrott lakása ablakán és meghalt.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?