FRISSÍTVE: Kiugrott a negyedikről, és meghalt a nagyváradi lány gyilkosa

FRISSÍTVE: Becserkészték a rendőrök szombat este a Nufărul nevű negyedben azt a 38 éves nagyváradi férfit, aki március 15-én elrabolta és megölte a szintén nagyváradi Dalia Ducát, és megsebesítette a nő barátját. Adrian Hladii kiugrott a negyedik emeleti tömbházlakás ablakán, amikor meglátta a kommandósokat. A férfi belehalt sérüléseibe.

Az ebihoreanul.ro szerint  rendőröknek szombat délután sikerült azonosítani a gyilkos tartózkodási helyét: egy Nufărul negyedi tömbházlakást, a Lotus bevásárlóközpont közelében. Amikor a kommandósok kopogtattak a lakásajtón, a férfi kiugrott a negyedik emeleti ablakon.

A férfit nagyon súlyos sérüléseket szerzett, és az első hírek szerint a kiérkező mentősöknek sikerült őt újraéleszteni. A Digi24 televízió információi szerint a gyanúsított kórházba szállítása közben meghalt. Szombat este 8 óra körül a nagyváradi SMURD vezetője, Hadrian Borcea is megerősítette, hogy a férfi életét vesztette. Az orvos a korábbi információkat cáfolva közölte: Adrian Hladii nem a mentőautóban, hanem már a helyszínen meghalt.

Mint ismert, a nagyváradi alvilág ismert figurája szerdán reggel egy Barcăului utcai háznál a lány barátjára több lövést adott le a tettes, elrabolta a volt baránőjét, és egy szürke BMW-vel elmenekült a helyszínről. A gépkocsit, benne a lány holtestével még aznap megtalálták, este kiadták az országos körözést a férfi ellen, akit csütörtök óta a schengeni övezetben is kerestek.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?