FRISSÍTVE: Féltékenységből főbe lőtt egy férfi egy nagyváradi lányt

FRISSÍTVE: Holtan találták meg azt a fiatal lányt, akit elrabolt volt barátja szerda reggel Nagyváradon, kedvesét pedig fegyverrel megsebesítette. Azonosították a gyilkost is, de még nem fogták el.

Szerdán reggel 9 óra tájban meglőttek egy férfit a nagyváradi Barcăului utcában. A sebesült férfi a Cărăuşului utca felé futott, vérfoltokat hagyva az utcán, számolt be a bihon.ro portál. A helyszínről a lövések után egy szürke BMW 7-es hajtott el, a gépkocsit és a tettest még keresik a városban.

A portál információi szerint féltékenység válthatta ki a lövést, a tettes várt az áldozatra, aki egy nővel együtt jött ki a Barcăului utcai házból szerdán reggel. A golyó megsértette a férfi nyakát, és a lapockacsontnál állt meg, műtéti úton kell eltávolítani, de az állapota stabil, tudta meg az ebihoreanul.ro portál. A rendőrség egyelőre nem ad bővebb tájékoztatást.

FRISSÍTÉS1: A Crişana napilap információi szerint legalább öt lövés dördült el szerda reggel. A 40 éves férfi 24 éves barátnőjével volt a házban. A lányhoz megérkezett volt kedvese, becsengetett hozzá, a nő kiment az ajtóhoz, őt követte jelenlegi barátja, akire rálőtt a látogató. A lövéseket egy szomszéd meghallotta és riasztotta a hatóságokat is. A napilap szerint a tettes fegyverrel az autóba kényszerítette a nőt, és vele együtt tűnt el a helyszínről.  A BH-86-RHA rendszámú BMW-re körözést adtak ki, írta az ebihoreanul.ro.

FRISSÍTÉS2: A nyomozáshoz közel álló források szerint a lányt fejbe lőtték. Egy elhagyott autóban találtak rá a holttestére, az Őssi lakótelepen. A gyilkost - aki vélhetően ugyanaz a férfi, aki reggel a lányt elrabolta, annak barátjára pedig rálőtt - továbbra is nagy erőkkel keresi a rendőrség. 

FRISSÍTÉS3: Az ebihoranul.ro információi szerint az áldozatot Dalia Ducának hívják. A 24 éves nő egy magas beosztású nagyváradi rendőr lánya volt, és egy olajtársaságnál dolgozott. A gyilkosának neve Adrian Hladii. A férfi a nagyváradi alvilág ismert figurája. Korábban lopás miatt állították bíróság elé, de felmentették.

Kapcsolódók

Kimaradt?