Közzétette a rendőrség a nyíregyházi gyilkos foglyul ejtésének pillanatait

Felvételeket tett közzé Facebook-oldalán vasárnap a Román Rendőrség a nyíregyházi gyilkosságot elkövető orvos foglyul ejtésének pillanatairól.

A videót kísérő szövegből kiderül, hogy a nemzetközi körözés alatt lévő Dan Stamatiut a rendőrség különleges bevetési egység teperte földre. Arról már korábban beszámolt a sajtó, hogy a gyilkost Kolozsváron fogták el, a Györgyfalvi negyedben. Állítólag egy tömbházlakásban húzta meg magát, egy barátjánál.

A rendőrök a tömbház környékén csaphattak le rá. Nála volt a gyilkos fegyver is. Motozáskor igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy a revolver csőre van-e töltve. A férfit a kolozsvári rendőrség fogdájába vitték, utóbb a táblabíróság jóváhagyta kiadatását Magyarországnak. Dan Stamatiu fellebbezett, ügyét jövő pénteken tárgyalja a bukaresti legfelsőbb bíróság.

A sátoraljaújhelyi Erzsébet kórház tüdőgyógyásza különös kegyetlenséggel fejbelőtt egy házaspárt Nyíregyházán. A 40 éves nő meghalt, 46 éves férjét életveszélyes sebesüléssel vitték kórházba. A gyilkosságot végignézték a pár 7 éves ikergyerekei is, akiket azonban a férfi nem bántott.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?