A Kiss Lászlóval együtt erőszakoskodó úszó felesége mindenkinek hasonló férjet kíván

A világ legjobb férjének nevezte Lantos Lászlót a felesége. A férfi volt az, aki elcsalta azt a 18 éves nőt, akit utána Kiss Lászlóval és V. Lajossal együtt megerőszakoltak a Sportuszodában. A nő szerint a másik erőszaknál nem volt ott a férje, viszont tudja, hogy kik követték el.

A világ legjobb férjének nevezte Lantos Lászlót a felesége, Ducza Anikó, olimpiai bronzérmes tornász. A nő a TV2 Tények című műsorának nyilatkozott. Lantos Kiss Lászlóval, az úszóválogatott lemondott szövetségi kapitányával – aki azóta már díszpolgári címéről is lemondott – és V. Lajossal együtt 1961-ben megerőszakolta az akkor 18 éves Takács Zsuzsannát. “47 éve vagyok ennek az embernek a felesége, akinek azt mondhatom csak, hogy minden nőnek, mindenkinek aki a világon van, ilyen férjet és ilyen apát kívánok”.

Ducza Anikó azt is elmondta, hogy tudott a nemi erőszakról, mikor összeházasodtak Lantossal, szerinte akkoriban ez egyáltalán nem számított titoknak. A nő ugyanakkor azt állítja, a dolgok nem úgy történtek meg, ahogyan azt Takács Zsuzsanna elmondta.

Lantos volt az, aki becsalta az akkor 18 éves fiatal lányt egy melléképületben lévő szolgálati lakásba és ő volt az első, aki megerőszakolta. Azt Ducza is elismeri, hogy a nemi erőszak megtörtént, de szerinte az erőszak áldozata hazudik. Ezt azzal magyarázza, hogy a férje ekkor újságírói iskolába járt, ahol vizsgája volt, a vizsgabizottság tagjait mégsem idézték be tanúként.

Kisséknek volt egy nagyon hasonló ügyük rögtön másnap, de abban a sértett “ingadozó és megbízhatatlan” vallomást tett. Ducza szerint ennél az esetnél egyáltalán nem volt jelen a férje. Azt viszont sejtelmesen felvetette az interjú végén, hogy tudja, hogy ki volt a két másik férfi, akik Kissel együtt fogdosták és szexre akarták kényszeríteni a másik 18 éves lányt, de nem fogja elárulni a nevüket.

Akik inkább Takács Zsuzsannának hisznek, azok szerda délután flashmobon fognak kiállni mellette.

Kapcsolódók

Kimaradt?