Marosszentgyörgyért hirdet kampányt a Gyulafehérvári Caritas

Ötletelésre, javaslattételre szólítja fel Marosszentgyörgy minden lakosát a Gyulafehérvári Caritas. A szervezet TEDD kampányát a Hand in Hand nevű projekt keretében indította el november 24. és december 14. között. A kampány célja a község szebbé, lakhatóbbá tétele a helyi lakosság bevonásával.

A kezdeményezésről Simon Emőke, a Gyulafehérvári Caritas munkatársa, a Hand in Hand szociális jellegű projekt vezetője tájékoztatta a sajtót a helyszínen. Marosszentgyörgy központjában az iskola elé egy urnát helyeztek ki, hogy mindenki oda helyezhesse be az ötleteit, javaslatait. A TEDD-urnába bárki beteheti a megfogalmazott véleményét, ha változtatni szeretne valamit Marosszentgyörgyön.

A legjobb, legtöbbször megfogalmazott ötletek közül kiválasztanak majd négyet, amelyet a Norvég Alappal, a polgármesteri hivatallal és a Divers Egyesülettel közösen megvalósítanak. A TEDD kampány szlogenjei: Tedd hozzá, ami a tied! Tedd meg magadért! Tedd a környezetedért! Tedd Marosszentgyörgyért!  

A Gyulafehérvári Caritas munkatársai és önkéntesei Marosszentgyörgy valamennyi lakosához eljuttatják a TEDD-szelvényt, hogy mindenki megtehesse javaslatát. “Marosszentgyörgy, hívlak, hogy építsük és formáljuk közösen környezetünket!” – olvasható a felhívásban, amelyben arra biztatnak minden szentgyörgyit, járuljon hozzá környezete szebbé tételéhez.

“Te hogyan gondolod? Mit hiányolsz? És főként, mivel tudsz hozzájárulni?” – ezekre a kérdésekre várják a választ, az ötletet és javaslatot december 14-ig. A kitöltött szelvények a Timko Pékség üzletében található TEDD urnába is behelyezhetők. A beküldő személyek között ajándékot sorsolnak ki a kampány kezdeményezői.

Kapcsolódók

Kimaradt?