Szatmár megyében is történt augusztusban egy csoportos nemi erőszak

A Vaslui megyei diáklánnyal történtekhez nagyon hasonló forgatókönyv szerint követetett el csoportos nemi erőszakot három fiatal egy 14 éves szatmárnémeti lányon – tudta meg a gazetanord-vest.ro.

A jelenleg előzetes letartóztatásban lévő három fiatalembernek volt két bűntársa is, akik bírósági felügyelet alatt vannak. A bűncselekmény augusztus 11-ről 12-re virradóra történt. Kitervelője a 24 éves, büntetett előéletű Mihăiţă Sebastian Cseh volt. A fiatalember Petrişor Faneával és Sárközi Ferenccel, illetve további két fiatallal együtt a Szatmár megyei Vámfalu határába, egy erdőszélre csalták a 14 éves lányt, aki gyanútlanul ült be az autójukba, annál is inkább, mert az egyik utas a barátja volt.

Itt Cseh, Fanea és Sárközi azzal fenyegették meg a lányt, hogy ha nem létesít velük szexuális kapcsolatot, akkor levetkőztetik, elveszik a mobiltelefonját és otthagyják az erdőben. Miután megerőszakolták, a fiatalok visszavitték az áldozatot Szatmárnémetibe, és egy taximegállóban hagyták.

Csehet, Faneát és Sárközit csoportos nemi erőszakkal, a másik két gyanúsítottat csoportos nemi erőszakban való bűnrészességgel gyanúsítják. Hamarosan vádat emelnek ellenük.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?