Újabb nemierőszak-sorozat borzolja a kedélyeket Vaslui megyében

A 18 éves diáklány esete után újabb kegyetlen nemierőszak-sorozat borzolja a kedélyeket Vaslui megyében. Elkövetője egy 31 éves férfi, aki tavaly óta rendszeresen szexuális kapcsolat létesítésére kényszerítette a 13 éves mostohalányát – írja a Mediafax.

A Vaslui megyei rendőrség szerint a mostohaapa azt használta ki, hogy a felesége külföldön vállalt munkát, és sokat volt távol a családtól. Az áldozat beszámolt a hazatérő anyjának a szörnyűségekről, ám a nő nem vette őt komolyan, azt hitte, hogy a lánya fabulál. A férfi mindent tagadott a feleségének, és alig várta, hogy a nő ismét külföldre távozzon.

A nyomozók kiderítették, hogy a mostohaapa sokszor a kilenc éves húgának jelenlétében kényszerítette szexuális kapcsolatra a lányt. Az áldozat nem bírta tovább, és a hét végén maga jelentette fel az apját a 112-es sürgősségi számon.

A rendőrök kiszálltak a rémtettek helyszínére, a Hălărești nevű faluba, és őrizetbe vették a férfit. Utóbb a törvényszéki orvostani vizsgálatok megerősítették: a lányt valóban többször megerőszakolták. A gyanúsított előzetes letartóztatásáról hétfőn dönt a vaslui bíróság.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?