Könnyebb lesz Androiddal dolgozni

Nemcsak a nagyoknak, hanem akár az egészen kis cégeknek is segíthet a Google Android for Work programja – írja a geeks.hu.

Végre a Google is rájött arra, amire embertársaink nagy többsége még nem: az okostelefont általában semmi produktív tevékenységre nem használjuk. Az új Android for Work program munkaeszközt készít az okostelefonból, tabletből.

A technológia profilok használatával biztonságosan elválasztja a személyes és a munkával kapcsolatos adatokat, védve a munkavállaló és a munkaadó érdekeit is. Az ICS-től a KitKatig mindegyik verzión futó alkalmazás biztonságos levelezést, naptárat, névjegyeket, dokumentumokat kínál, használhatók vele a rendszergazdák által hitelesített alkalmazások is.

A programban részt vevő dolgozók telefonjaira a rendszergazdák távolról telepíthetnek, frissíthetnek programokat, természetesen csak a munkával kapcsolatban. A kezdőcsomagban a mindennapos alkalmazások (pl. naptár, dokumentumkezelő) mind megtalálhatók, és az Exchange és Notes szerverekkel való kapcsolattartás is biztosított.

Kapcsolódók

Kimaradt?