Nem örül a baróti lány anyja annak, amit a Való Világban lát

„Először engem is megbotránkoztatott Edina viselkedése. De aztán túltettem magam rajta” – jelentette ki a maszol.ro-nak a Való Világ című valóságshow első erdélyi szereplőjének édesanyja.

Kósza Edittel azt kommentáltattuk, hogy a magyarországi bulvársajtó megállapításai szerint a verseny előrehaladtával gátlásától és ruhadarabjaitól is egyre gyakrabban szabadul meg a villában a baróti lány.

A Való Világ indulása előtt bemutatkozó videójában VV Edina még azt mondta: mindent bevállal a műsorban a szexen kívül. Ennek ellenére milliók szeme láttára kétszer is szerelmeskedett egyik villatársával, VV Lacival. Olyan jelenetek is voltak közöttük, amelyeket 18-as karikával ellátva tett közzé honlapján az RTL2 csatorna.

A műsor indulása utáni napokban édesanyja még azt nyilatkozta, hogy lánya semmi olyat nem tett, amiért a családnak, vagy akár konzervatorizmusukról ismert háromszékieknek szégyenkezniük kellene. „Utána már nem örültem annak, amit láttam. De Edinát megértem, emberből van, és szereti Lacit” – jelentette most ki az utóbbi hetek fejleményire reagálva.

Kósza Edit elmondta, a lány környezetében is többen megbotránkoztak a televízióban látottakon, de a családja továbbra is kiáll mellette és támogatja abban, hogy megnyerje a műsort. „Nem tudom elítélni a lányomat. Ő most tényleg szerelmes, nem taktikából viselkedik így” – jelentette ki.

Magyar küldöttségek emlegetik

Megkerestük az ügyben Barót polgármesterét is, akitől azt szerettük volna megtudni, mennyire beszédtéma a városban VV Edina magyarországi tévés szereplése. Lázár-Kis Barna elmondta, nem nézi a Való Világot, és nem érzékelte úgy, hogy a barótiakat különösebben foglalkoztatná a műsor.

„Néha jönnek hozzám magyarországi küldöttségek, és tőlük szoktam hallani azt, hogy ugye tudom, hogy Edina baróti? Úgy látszik, Magyarországon sokan nézik a Való Világot” – mondta a polgármester.

Kapcsolódók

Kimaradt?