Tragédiasorozat után menekült a Való Világba a baróti lány

Komoly megpróbáltatáson van túl a Való Világ első székelyföldi játékosa, Edina. A fiatal baróti lány egy éve élete legszörnyűbb időszakán ment keresztül, amikor elveszítette édesapját, majd nem sokkal később szerelmét is. A tragédiák sorozata miatt menekült a villába.

Az új élet reményében érkezett az RTL2-n futó reality műsor villájába a baróti VV Edina, aki nem csak a családját, de a múltját is Erdélyben akarta hagyni – írja a Blikk.

“Tökéletes család voltunk mi négyen. Apuka, anyuka, a bátyám és én, aztán apuka megbetegedett. Nem gondoltuk volna, hogy ilyen tragikus kimenetele lesz, hiszen csupán egy fülgyulladással került kórházba. Aztán alig négy héttel később már halott volt” – mesélte Edina sírva a lapnak.

A lány nem csak a gyásszal, de a bűntudattal is küzd, nem vette ugyanis komolyan édesapja szavait, amikor az a kórházban azt mondta: szerinte nem éli túl ezt a betegséget.

„Mivel tényleg csak egyszerű fülgyulladásról volt szó, senki nem gondolta, hogy ekkora baj lehet belőle, aztán egyre rosszabbul lett, aminek azóta sem tudjuk megmondani a pontos okát. Gyulladás lett a szervezetében, az ráment a fogára, az arcüregére. Amikor már nagy volt a baj, úgy döntöttek az orvosok, átszállítják Kolozsvárra, de az utazást nem élte túl. Egymás után álltak le a szervei” – árulta el Edina.

Szerelmét is elveszítette

A lány vigasza ebben az időben egy férfi volt, akivel szinte azonnal szerelembe estek. Csakhogy nem sokáig élvezhették a kapcsolatot, a sor ugyanis őt is elvette Edinától..

„ Egy barátjával tartottak hazafelé a diszkóból, ittasan ültek a kocsiba, ami kicsúszott alóluk, és egy betonfalnak ütköztek. Nem igazán tudtam még feldolgozni, hogy a számomra legfontosabb két embert elveszítettem. Kicsit haragban is lettem Istennel, amit most próbálok feloldani. Azért is vagyok itt, hogy új mederbe tereljem az életemet. Nem felejteni akarok, hanem elindulni egy új úton” – mesélt a szörnyű tragédiáról a baróti lány.

Kapcsolódók

Kimaradt?