Nem szexelne a villában a Való Világ székelyföldi versenyzője

A 22 éves Edina az első határon túli magyar az RTLII- futó Való Világ valóságshow-ban, amelynek vasárnap este volt az elő adása. A lány Barótról jelentkezett a műsorba, hogy valóra váltsa terveit – írja a Blikk.

Edina hétfő este költözik a villába.  Bemutatkozó videójában azt mondja: a versenyt csak az nyerheti meg, aki vezéregyéniség tud lenni. Azt állítja, nem csak a műsor nyereménye motiválja. "Magamnak és a magyarországi, illetve erdélyi nézőknek is be szeretném bizonyítani, hogy egy lány nem csak a bomba testével tud nyerni ebben a showban" – fogalmaz.

http://www.youtube.com/watch?v=XWXh-3BmUkA

A lány kicsi korábban elvesztette édesapját, és magát nagyon apásnak tartja.  "Apakomplexusom van. Vonzódom a férfiakhoz, de nem szexuálisan, hanem szükségem van az ölelésükre" – mondja a videóban. Edina azt is elárulja: nem szereti a meztelen testét mutogatni, fürödni is bikiniben fog a villában. "Persze villantani fogok, ezt nem lehet elkerülni" – teszi hozzá. Azt azonban hangsúlyozza: testi kapcsolatot, "aktust" nem fog bevállalni.

 

Kimaradt?