Számít az erdélyiek szavazatára a baróti VV Edina

„Nem szégyelljük Edinát, mert eddig semmi olyat nem tett a villában, amiért szégyenkeznünk kellene. Sőt büszkék vagyunk rá!” – mondta a maszol.ro-nak az RTL II-őn futó, Való Világ című valóságshow első erdélyi résztvevőjének az édesanyja.

A VV Edina „művésznevű” 22 éves baróti lány egy hete költözött be a kiszavazó verseny helyszínéül szolgáló villába. A lakóknak itt minden mozdulatát kamerák figyelik, még a zuhany alatt is láthatják őket a nézők, így az adásban gyakori a meztelenkedés. Ezért lapunk elsősorban arra volt kíváncsi, hogyan reagáltak a konzervatívnak mondott háromszékiek a baróti lány VV-szereplésére.

Édesanyja, Kósza Edit szerint a család és környezete nem pironkodik az utcán Edina miatt, nagyon támogatták, hogy részt vegyen a Való Világban, és nagyon örvendtek, amikor bekerült a valóságshowba. „Kapunk persze kritikákat is, de nyolcvan százalékban a lányom mellé álltak az ismerőseink. Tudják, hogy mekkora kitörési esély ez Edinának, nem csak pénzt, hanem továbbtanulási lehetőséget is jelent" – magyarázta.

Arra kérdésünkre, hogyan kommentálja a magyarországi bulvársajtóban megjelent cikket, miszerint „VV Edina magához nyúlt a paplan alatt”, illetve más, hasonló jellegű írásokat, Kósza Edit kifakadt. „Ezek hazugságok. Edina nem tett, és nem is fog semmi olyat tenni, amiért szégyenkeznünk kellene” – mondta a baróti lány édesanyja, aki szeretné, ha minél többen szavaznának Erdélyből VV Edinára.

Okostelefonos alkalmazással lehet szavazni. VV Edina első nagyobb kihívása az, hogy elkerülje a szerda estig tartó szimpátiaszavazás keretében a kiesést jelentő utolsó helyezést. A játékosok műsorban maradását ugyanis a nézők döntik el, és az erdélyiek is bekapcsolódhatnak a szavazásba. Ehhez nincs másra szükség, mint egy okos telefonra, melyre letölthető a Való Világ 7 műsor applikációja, és annak segítségével bárhonnan lehet szavazni. Ha az erdélyi nézők is úgy akarják, akkor VV Edina esténként továbbra is látható lesz az RTL II Való Világ 7 több milliós nézettséget hozó műsorában. 

A férfiakat szereti, de szexet nem vállal

A budapesti luxusvillába több hónapon át összezárt szereplőknek különböző feladatokon és kihívásokon kell részt venniük, miközben a nézők szimpátiaszavazásainak és a szereplők kiszavazásainak köszönhetően egyenként távoznak a villából, egészen addig, amíg a győztes résztvevő a játék - jelentős pénzösszegből, autóból és lakásból álló - főnyereményét magáénak nem tudhatja.

Kosza Edinának nem ez az első próbálkozása, már tavaly is jelentkezett a műsorba, akkor nem kapott lehetőséget. Most azonban a szerkesztők úgy döntöttek, hogy első erdélyi résztvevőként neki is helye van a többi játékos között. A Baróton forgatott bemutatkozó kisfilmjéből megtudhattuk, hogy nagyon szeretné megnyerni a játékot, amelynek nyereményéből szeretné teljesíteni a közelmúltban tragikus hirtelenséggel elhunyt édesapja akaratát, szeretné befejezni a félkész családi házuk építését.

https://www.youtube.com/watch?v=XWXh-3BmUkA#t=29

Az erdővidéki városban sokan szurkolnak Edinának, akit tornászlányként, majd a baróti mazsorett-csoport tagjaként ismertek meg. A villába való bekerülése előtt azt nyilatkozta: mindent bevállal a szexen kívül, de nagyon vonzódik a férfiakhoz. Szereti a szalonnát és életében arra a legbüszkébb, hogy bekerült a VV7-be.

Edina személyében „villacsillag” is született, hiszen az elmúlt napokban társai örömére elénekelte az „Ez a vonat ha elindul…” című népdalt. Hamarosan következik az kiszavazás, Edina édesanyja, Kosza Edit az erdélyi tévénézők segítségét kéri.

 

Kapcsolódók

Kimaradt?