A baróti lány nyeri meg a Való Világot?

„Hovatartozása miatt” a Való Világ első erdélyi versenyzője, VV Edina nyerheti meg a magyarországi valóságshow-sorozatot az egyik kiesett játékos szerint, aki ugyanakkor nagyon sok rosszat állít a baróti lányról.

VV Zsuzsának vasárnap este kellett otthagynia a játékot, miután kiszavazáson azzal a játékossal (VV Lacival) szemben maradt alul, akivel VV Edinának viszonya alakult ki a villában. A kiesett versenyző a Bors szerkesztőségében válaszolt a Való Világ nézőinek kérdéseire.

Szerinte a baróti lány a legesélyesebb a végső győzelemre. „Sanszos, hogy Edina nyeri meg erdélyi hovatartozása miatt, de ez nem lenne tisztességes” – jelentette ki. Szavaiból kiderült, hogy VV Zsuzsa nagyon nem kedveli a baróti lányt. Ennek hátteréhez tartozik, hogy korábban maga is össze szeretett volna melegedni VV Lacival.

„Edina megjátssza magát, nem őszinte. Ártatlan báránynak álltja be magát és az ellenkezőjét mutatja annak, amilyen. A viselkedése botrányos és szánalmas” – jellemezte Edinát. Szerinte az erdélyi lányt még a nagytatája halála sem viselte meg. „Nem is sírt miatta…, megjátszotta magát” – fogalmazott VV Zsuzsa, aki egyébként kisgyerekes anyuka.

Kapcsolódók

Kimaradt?