Kelement támogatják a Hargita megyei széki szervezetek

Az RMDSZ elnöki tisztségéért induló Kelemen Hunort támogatja a szövetség Hargita Megyei Egyeztető Tanácsa – számolt be a Székelyhon. A politikus nemrégiben közölte, hogy újabb mandátumot vállalna.

A 2011-ben megválasztott szövetségi elnök mandátumának végén újra indul az áprilisban sorra kerülő tisztújításon. A szombaton Madéfalván tartott gyűlésen a jelenlévők elfogadtak egy erre vonatkozó határozatot is.

„Szervezeteink Kelemen Hunor szövetségi elnök munkájával szakmailag és politikailag is egyetértenek. A szövetségen belüli és más pártokkal való kapcsolataival továbbra is egy stabilitást biztosítana a szövetségnek. Hargita megye számára különösen fontos és ugyanakkor megtisztelő is, hogy szövetségünket egy csíkkarcfalvi személy képviseli, aki ismeri az itt élő emberek gondjait, problémáit, életfelfogását, valamint térségünk sajátosságait is” – olvasható a határozatban.

Mint ismert, a szövetség Háromszéki Állandó Tanácsa is egyöntetűen támogatja az RMDSZ elnöki tisztségéért induló Kelemen Hunort.  Ugyanígy döntött a múlt év végén a Maros megyei RMDSZ is.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?