Kelemen Hunor elnökségét támogatják a háromszékiek

Az RMDSZ elnöki tisztségéért induló Kelemen Hunort támogatja a szövetség Háromszéki Állandó Tanácsa, illetve az RMDSZ Kovászna megye polgármesterei.

Az RMDSZ háromszéki állandó tanács tagjai a szerdai, sepsiszentgyörgyi ülést követően arról tájékoztattak, hogy egyöntetűen a közös utat választották, azaz Kelemen Hunor szövetségi elnökségét támogatják, ugyanis a 2011-ben megválasztott szövetségi elnök bejelentette, hogy mandátumának végén újra indul az áprilisban sorra kerülő tisztújításon.

„Kelemen Hunor elnökségével új fejezet indult az RMDSZ életében, amely generációváltást és a székelyföldi ügyek hangsúlyosabb megjelenítését eredményezte. A járt utat nem hagyjuk el a járatlanért, ezért is támogatjuk Kelemen Hunort, akivel az elmúlt években hatékonyan tudtunk együttműködni, problémáinkat magáénak tekintette” - fogalmazott Tamás Sándor.

Az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének elnöke hozzátette: továbbra is, az eddig sikeresnek bizonyult csapatmunkát folytatják a helyi, megyei és országos vezetőséggel, mert csak így lehet fejlesztéseket eszközölni és előbbre lépni.

Kapcsolódók

Kimaradt?