Az X-Faktor váradi nyertese még nem volt szerelmes

Az X-Faktor tizenhat éves nagyváradi nyertese még soha nem volt szerelmes. Tóth Andi azt mondja, számára nem az a legfontosabb, hogyan néz ki egy fiú.

"A mai fiúkról megvan a véleményem. Csak a videojátékok, a FIFA, kizárólag ezekről tudnak beszélni. De még a bátyám is, aki már tizennyolc éves, ő is kicsit ´kocka´. Múltkor beszélgettem egy sráccal, aki azt mondta, hogy a vörös rózsa már egyáltalán nem divat, inkább vesz nekem egy nyakláncot. Könyörgöm, mi az, hogy nem trendi? Sokkal romantikusabb, mint az ékszer" - hangsúlyozta Tóth Andi, akinek már tetszettek fiúk, de állítása szerint szerelmes még nem volt.

"Ha valaki túl jól néz ki, az már gyanús. Ezek a típusok általában nagyképűen viselkednek a nőkkel, mert azt gondolják, hogy ők bárkit megkaphatnak. Számomra viszont az a fontos, hogy aranyos, széplelkű legyen a fiú, tudjak vele sokat beszélgetni és nevetni. Én nagyon vágyom a szeretetre" - mondta az X-Faktor nyertese, akit minden munka érdekel, ami a művészettel kapcsolatos, de mindenekelőtt a ruhatervezés.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?