Irigyei üldözik el Nagyváradról Tóth Andit?

Osztálytársai és rokonai rosszindulata miatt költözik Magyarországra az X-Faktor nyertese, Tóth Andi – írja a Blikk. A magyarországi bulvárlapnak a 15 éves nagyváradi lány azt nyilatkozta, hogy olyan emberek is ellene fordultak, akiktől támogatást remélt: az osztálytársai, de még a rokonai is.

„Számítottam rá, hogy nem lesz mindenki boldog attól, hogy eljöttem az X-Faktorba. Szinte természetes, hogy vannak irigyek, de ami történt, arra nem voltam felkészülve. Olyan emberek fordultak ellenem, akiktől támogatást reméltem. Az osztálytársaim, de még az unokatestvéremék is rosszindulatú dolgokat terjesztenek rólam. Szerintük teljesen kifordultam magamból, holott korábban nem is ismertek igazán” – mondta a Blikknek Tóth Andi. Nyilatkozata azért is váratlan, mert hazatértekor osztálytársai és tanárnője meglepetés-fogadtatásban részesítették a tinilányt, akkor még nyoma sem volt ellenséges hangulatnak.

„Azt mondják rólam, sokat képzelek magamról, nagyképű lettem, pedig cseppet sem változtam az elmúlt hónapokban. Olyan vagyok, mint azelőtt. Nagyon rosszulesik” – mondta a tehetségkutató nyertese a Blikknek. Tóth Andi szerint csak két legjobb barátnője tartott ki mellette. Velük a család Budapestre költözése után is tartani fogja a kapcsolatot, ígérte.

Az újrakezdéshez Andi nyereménye is nagy segítség, hiszen egy éven át havi egymillió forintot, egy autót, luxusnyaralást és egyszeri 10 millió forintot is kap győztesként.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?