Kiborult a baróti lány anyja a Való Világban látottak miatt

Kiborult lánya viselkedése miatt a magyarországi Való Világ első erdélyi versenyzőjének édesanyja. Szerinte Edina túllépte azt a határt, amelyben otthon megegyeztek.

Mint ismert, a 22 éves baróti lány meglehetősen összemelegedett, majd ágyba is bujt az egyik villalakóval. Románcuk a paplan alatt csak egy darabig tartott, mert egy adott pillanatban Edina kipattant az ágyból, azt hajtogatva, hogy az anyja megöli, ha ezt látta. Nem tévedett, édesanyja kiborult.

„Szóhoz sem tudok jutni! Megegyeztünk a lányommal, hogy az alkohol, a csók belefér, de a szex és a többi már nem. Azt hittem, betartja, amit ígért. A való életben már két éve nem volt férfival, azt hittem, hogy a villában végképp nem fog történni semmi” – mondta el a Borsnak Kosza Edit.

Korábban a maszol.ro-nak Kósza Edit azt mondta: szerinte lánya a Való Világban semmi olyat nem tesz majd, amivel szégyent hozhat a családjára. Ugyanakkor az erdélyiek segítségét kérte ahhoz, hogy Edina minél többet versenyben maradhasson. A baróti lány egyébként már meztelenkedett is a villa kamerái előtt.

Anyja bevallotta, csalódott Edinában. „Azért örülök, hogy itt megállt. Egyébként furcsa, hogy pont Laci tetszett meg neki, mert soha nem volt balhés, agyontetovált barátja. Szerintem szeretethiánya van, mert amióta meghalt a volt barátja, két éve, nem volt senki az életében” – jegyezte meg.

Kapcsolódók

Kimaradt?