Eddig tartott a Való Világban a baróti lány szexmentességi fogadalma

Bár korábban többször is fogadkozott a magyarországi Való Világ valóságshow első erdélyi versenyzője, hogy senkivel nem szexel majd a villában, a baróti lány sem sokáig fogta vissza az erotikus vágyait – írja a Blikk.

Előbb előbb hatalmas csókcsatákat vívott a Mikulás-partin, majd sokak megdöbbenésére ágyba is bujt az egyik villalakóval, Lacival. Edina állítása szerint azért ment a luxusbörtönbe, mert szabadulni szeretett volna a korábbi életétől. Meghalt az apukája, majd néhány hónappal ezelőtt elhunyt a szerelme is. Noha az eddigi adásokból kiderült, Edinának tetszik Laci, a múltja és az őt ért szörnyűségek miatt kevesen gondolták volna, hogy ennyire képes elragadtatni magát.

Pedig ez történt a Mikulás-bulin, amelyen a képek tanúsága szerint sokat ittak is a villalakók. Edina és Laci először még csak táncolt egymással, aztán egyre szenvedélyesebben ölelték és simogatták egymást. Végül óriási csókcsatákat vívtak, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, meg sem álltak az ágyig. Románcuk a paplan alatt folytatódott, de egyelőre nem teljesedett be.

Kapcsolódók

Kimaradt?