A legjobb hat között a nagyváradi lány az X-Faktorban (VIDEÓ)

„Régóta zenélek, de ekkora tehetséggel még nem találkoztam” – így jellemezte mentora, Szikora Róbert a nagyváradi Tóth Andreát, aki szombat este bejutott az X-Faktor legjobb hat versenyzője közé.

Az RTL Klub tehetségkutatójának hetedik élő show-ja, és kereken századik adása bővelkedett meglepetésekben. A jubileumi műsort azzal nyitották, hogy most először megmutatták a versenyzőkre leadott szavazatok alapján a sorrendet.

Az élen a 15 éves Tóth Andrea állt, ami azt bizonyítja, hogy a nagyváradi lány nem csak az erdélyiek, hanem a magyarországi nézők kedvence is, és esélyes a döntőbe jutásra.Az adást a beat korszaknak szentelték a szerkesztők, az est fénypontja pedig az Illés együttes fellépése volt. Színpadra lépett Palya Bea és – meglepetésként – Kern András is. Tóth Andrea egy LGT slágert adott elő, és – mint mindig – fergeteges sikert aratott.

Az élő show végéről nem hiányzott a dráma sem: a szavazatok kihirdetését követően a Tha Shudras és Borbély Ricsi maradt utolsóként a színpadon, nekik kellett párbajozniuk, de a zsűri nem tudott dönteni, ezt a nézőkre bízták. Borbély Richárdnak kellett búcsúznia az RTL Klub tehetségkutatójától.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?