Megszólalt a X-Faktortól búcsúzó brassói lány

Kicsit szomorkásan fogadta ugyan búcsúját az X-Faktortól Jakab-Péter Izabella, a Brassó megyei négyfalui lány mégis pozitívan tekint vissza az elmúlt időszakra, amely nemcsak egy új lehetőséget, de rengeteg élményt és barátot hozott neki.

"Szomorú vagyok, hogy vége az egésznek, mert annyira megszerettem ezt a közeget, a pörgést, az életem része lett, imádtam ezt az életet, ami itt van. Ugyanakkor nagyon hálás és boldog vagyok, hogy eddig eljutottam, hogy ez az egész megtörtént velem” – jelentette ki az RTL Klub tehetségkutatójának legutóbbi adása után az erdélyi lány.

Jakab-Péter Izabella elmondta, fél évvel ezelőtt még nem is remélte, hogy az X-Faktor élő showjában szerepelhet. „Csak pozitív dolgok történtek velem. A Szabadság vándorai című párbajdalt lélekből énekeltem, de úgy látszik, ez nem volt elég. Az X-Faktorból rengeteget tanultam, úgy érzem, kár lenne most abbahagyni az éneklést" - hangsúlyozta a verseny. Mentora, Szikora Róbert nem aggódik, mint mondta, Bellát kemény csajnak tartja, aki megtalálja az útját.            

Kapcsolódók

Kimaradt?