Szorul a hurok a szatmárnémeti színésznő gyilkosa körül

Nagyon közel járnak az ügyészek a Gabriel Dorgai színésznő gyilkosának kézre kerítéséhez – jelentette ki szerdán a Szatmár megye főügyésze.

Marinela Pop a sajtónak elmondta, a tettesről robotkép is készült, amit azonban egyelőre nem kívánnak nyilvánosságra hozni. „Több szálon is zajlik a nyomozás, megvan a gyanúsítottak köre is, az ügyészek a bukaresti kollégák segítségével éjjel-nappal dolgoznak a gyilkos kézre-kerítésén” – jelentette ki.

A főügyész nem árulta el, hogy a gyilkosságnak hány gyanúsítottja van. Közölte azonban, hogy a tettes elfogása napok, de az is lehet, hogy csak percek kérdése. „Lehet, hogy mindjárt megszólal a telefonom, és közlik velem a kollégák, hogy megvan, elkaptuk” – mondta Pop.

A főügyész igyekezett megnyugtatni a szatmárnémetieket, hogy biztonságban vannak. „Szatmár megyében országosan a legkisebb a gyilkosságok és gyilkossági kísérletek száma. Tehát nincs mitől tartaniuk” – fogalmazott.

A városlakók megnyugtatására nagy szükség van, ugyanis az elmúlt napokban a helyi portálok szerint pánikhangulat uralkodik Szatmárnémetiben. Sorra kapnak szárnyra  holtan talált nőkről szóló híresztelések. Legutóbb kedden riasztották a rendőrséget egy újabb rejtélyes gyilkosság ügyében, de a riasztás vaklármának bizonyult.

Kapcsolódók

Kimaradt?