Sötét hírek terjednek a szatmári színésznő megöléséről

Kedden megkezdődtek a kihallgatások a feltehetően hétfőn hajnalban, a Szatmárnémetiben megölt színésznő Gabriela Dorgai ügyében – írja szatmar.ro. Az igazságügyi orvostani szakértő szintén kedden elvégezte a holttest boncolását.

Ami egyelőre bizonyos, hogy Dorgai holttestét a Szamos partján találták meg lemeztelenítve, csak egy fél pár csizma volt a jobb lábán. A táskájából sem készpénz, sem a mobiltelefonja nem hiányzott. A nyomozók ebből arra következtettek, hogy a 42 éves színésznő nemi erőszak áldozata lett. Ez a boncolás eredményéből fog kiderülni.

satmareanul.net azt írja: ügyészségi források szerint a boncolás során kiderült, hogy a színésznő halálát fojtogatás okozta, és néhány bordája is eltörött. Nemi erőszakra utaló jelekről nincsenek egyelőre információk. Az sem bizonyos, hogy egy vagy több személy támadta meg Gabriel Dorgait, gyilkosának akár tettestársa is lehetett.

Közben a városban több sötét történet is terjedni kezdett. Egy nő egy helyi lapnak azt állította, egy maszturbáló férfit látott, aki elkezdte őt követni, majd miután sikerült leráznia, a városközpont felé vette az irányt. Egy férfi egy gyanús alakot látott három héten keresztül a két Szamos-híd között.

Dorgairól kollégái is beszéltek. Kiderült, hányatatott gyermekkora volt: szülei öngyilkosok lettek. 1990-ben lépett először az Északi-Színház színpadára, főleg gyermekeknek szóló műsorokban lépett fel. Elvált, 17 éves lányát az édesapja nevelte - számolt be a szatmar.ro.

 

Kapcsolódók

Kimaradt?