Állítólag Liptai Claudia nem örül a váratlan konkurenciának

Most, hogy kiderült, Ördög Nóra 13 évnyi „rtl-ezés” után az ősztől a konkurens adónál folytatja karrierjét, sokan kíváncsiak arra: a TV2 üdvöskéje, a nemrég a legértékesebb magyar celebnőnek választott Liptai Claudia vajon hogyan fogadta ezt a fejleményt. Kollégái szerint nem a legjobban – írja a kiskegyed.hu.

„Az biztos, hogy Nórival nem voltak kebelbarátnők, nem jártak össze, de ismerték egymást, összefutottak rendezvényeken. Azért Claudiát láthatóan kicsit szíven ütötte, amikor megtudta, hogy egy „új csillag” érkezik hozzánk...” – mesélte a lapnak a TV2 egyik alkalmazottja.

Felidézte, hogy Liptai talán már sejtett valamit, mert az elmúlt hónapokban több, egészen más jellegű munkákat is elvállalt. Korábban hiába keresték színháztól, elutasította a felkéréseket, most azonban Németh Kristóf felkérésére ősztől a Játékszínben elvállalt egy főszerepet. Miközben a nyáron mozifilmet forgat és egy könyv megírásába is belevágott.

„Persze a pozíciója továbbra is stabil marad, és Clau is tisztában van vele, hogy a műsorvezetők között reklámértékben veri a mezőnyt. Ennek megfelelően magabiztos is. De azért felkészült arra, hogy több lábon álljon, és ha mégsem tetszik neki valami ezzel a változással kapcsolatban, továbbállhasson. Bár Nóri nem az ő helyére jött. Ősztől több új műsor indul, mindet pedig úgysem tudná Claudia vezetni” – magyarázta.

Ugyanakkor kollégáik azt sem tudják elképzelni róluk, hogy a jövőben nagy barátnők lesznek, hiszen két teljesen eltérő típust képviselnek. Claudiából árad az erotikus kisugárzás, egy dögös, vagány nő és túl a 40-en is igazi férfifaló, míg Nóri az a jó kislány típus, aki vidékről jött és megcsinálta a fővárosban a karrierjét és most a karrierjére koncentrál.  De talán épp emiatt igazi rivalizálás sem alakul majd ki köztük.

Harag nincs!

Liptai Claudia egy interjúban így beszélt Nóráról és eddigi viszonyukról: „Sokan azt gondolják szerintem, hogy ha az emberek különböző helyen dolgoznak, akár érdekellentétben, akkor a magánéletbe is beleviszik ezt. Hát nem, nem szoktunk egymásra kénköves port fújni, amikor találkozunk. 15 éve ismerem, tehetséges, profi és szép lánynak tartom.”

Kapcsolódók

Kimaradt?