Ördög Nóra teljesen eltűnt az RTL Klub honlapjáról

Átmenetileg az összes, Ördög Nórával kapcsolatos hír és videó eltűnt az RTL Klub honlapjáról – írta a Blikk. A csatorna szerint a rivális TV2-höz átigazoló műsorvezetőről csak egy technikai hiba miatt nem adott ki semmit a kereső, később újra meg is jelentek a róla szóló hírek.

Átmenetileg semmilyen eredményt nem kapott az, aki Ördög Nóra nevére keresett rá az RTL Klub honlapján – közölte pénteken a Blikk. A csatorna többi ismert műsorvezetőjéről, Sebestyén Balázsról, Istenes Bencéről, sőt még Vágó Istvánról is rengeteg hírt lehetett találni a portálon, de a TV2-höz igazoló Ördög Nóráról semmit.

"Technikai problémáról van szó, a kereső hibája áll a háttérben" – közölte a lap kérdésére az RTL Klub sajtóosztálya. Péntek reggelre ismét működött a kereső, Ördög Nóra nevére keresve 352 cikket, beszámolót lehetett találni a honlapon.

A TV2 kedden jelentette be, hogy szerződést kötött a műsorvezetővel, aki 13 év után hagyja ott az RTL Klubot. Csütörtökön Ördög Nóra egy rádióinterjúban azt mondta, csakis az ő döntése volt az átigazolás. A döntés szerinte nem a pénzről szólt, hanem arról, hogy az RTL Klubon már egy ideje langyos vízben érezte magát. Akik azzal támadják őt, hogy nehéz helyzetben lép le, túlértékelik a jelentőségét – mondta a műsorvezető. Kolosi Péter RTL-programigazgató azt mondta, emberileg mélységesen csalódott.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?