Ördög Nóra az unalom elől menekült a TV2-höz

Az RTL Klubtól a TV2-höz igazoló Ördög Nóra szerint ő nem áruló és döntése nem alku kérdése volt, ráadásul pontosan tisztában van vele, hogy mi áll a szerződésében és vállalja a következményeket. A műsorvezetőnőt - távozásának hírére - anyacsatornája szerződésszegéssel vádolta meg.

Kedden robbant a hír, miszerint a TV2 műsorvezetője lesz Ördög Nóra, aki eddig az RTL Klub munkatársa volt, a csatorna szerint a műsorvezető szerződést szegett az átigazolással.

A második gyermekével várandós Ördög az angyalmuhely.hu-n vezetett blogján írt a váltásról. "Csak olyan dolgokban vettem részt eddig, amiben 100%-ig tudtam hinni, amiért teljes szívemmel és lelkemmel tudtam lelkesedni, mert csak így van értelme. És nagyon hálás vagyok mindenért, amit az RTL Klubon műsorvezetőként végigélhettem! De egy ideje már érzem, hogy szükségem van új impulzusokra ahhoz, hogy biztosan ne váljak unalmassá" - írta.

"Képernyősként az arcommal, a személyiségemmel képviselem – és így kockáztatom is  – több 100 ember munkáját. Lépnem kellett. Áruló lennék? Nem hiszem. Igen, nagyon sokat kaptam és tanultam, amiért cserébe én is szolgáltam 13 éven keresztül: szorgalmasan toltam előre a műsorok szekerét gyakornokként, szerkesztőként, műsorvezetőként, arcként" - folytatja blogjában.

Ördög azt írja, azért nem kezdett korábban tárgyalni a főnökeivel, mert döntése "egyáltalán nem alku kérdése volt". (Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója kedden azt mondta: nem is tudták, hogy tárgyal a műsorvezető a konkurens csatornával.)

"Mérlegeltem, döntöttem, és azonnal jeleztem is. Ezért lehetett váratlan. Pontosan tudom, mi áll a szerződésemben, és vállalom is minden fronton a következményeket a benne foglaltak szerint" - vallja Ördög, aki azt is írta: "életem legnehezebb napja volt a keddi. De nem is számítottam másra. 13 évet lezárni pokoli. És megúszhatatlan a fájdalom, legalábbis a részemről".

"Találkozunk ugyanúgy a „dobozban”, csak egy gombbal arrébb!" - zárta sorait a műsorvezetőnő.

Kapcsolódók

Kimaradt?