TV2

Ördög Nóra zsebében turkál a cserbenhagyott RTL Klub

Legalább kétmillió forintot kereshet havonta új csatornájánál, a TV2-nél Ördög Nóra – kalkulálta ki a Blikk, a lap szerint ugyanis nagyjából ekkora jövedelmet hagyott hátra az RTL Klubnál. A beszámoló szerint ebben az összegben viszont már benne lehetnek a műsorvezető reklámbevételei is.

Kétmillió forintnál is többet kereshet majd a TV2-nél Ördög Nóra, akivel nemrégiben kötött szerződést a tévécsatorna – jelentette a Blikk.

A lap szerint a műsorvezető korábban az RTL Klub azon szűk körű csapatának a tagja volt, akik akkor is jelentős összeget kaptak havonta, ha egyáltalán nem dolgoztak. Ördög Nóra a beszámoló szerint a csatorna által jóváhagyott reklámbevételeivel közel kétmillió forintot kapott minden hónapban. Még azt is engedélyezték neki ugyanis, hogy az egyik nagy üzlethálózat reklámarca legyen.

"Biztos mondta volna, ha úgy érzi, hogy nincs eléggé megbecsülve" – mondta a Blikknek Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója. "Nyilván a pénz miatt váltott, de mi nem is kaptunk lehetőséget, hogy esetleg alkudozhassunk. Ezt azért nem értem, mert ha valakinek valami nem tetszik, akkor odajön, és azt mondja, üljünk le, és beszéljük meg. De nem volt ilyen" – tette hozzá.

"Úgy érezzük, hogy cserbenhagyott bennünket. Nagyon csalódott vagyok, leginkább emberileg. Olyan van, hogy valaki elmegy egy másik csatornához, de ezt korrektül is el lehetett volna intézni. És sajnos pont Nóri volt az, aki így ment el. Ezt nem tudom elfogadni" – mondta a programigazgató. Hozzátette, nem Ördög Nóra volt az egyetlen sztárjuk, akit megpróbált átcsábítani a TV2, ám a többiek mind maradtak.

Kimaradt?