Ilyennek látják munkájukat a legfiatalabb megyei tanács tagjai

Hargita megye két fiatal alelnöke, Incze Csongor és Barti Tihamér saját munkatapasztalataikat osztották meg szombaton a 11. EU Táborban.

Romániában a legfiatalabb megyei tanács vezetősége Hargita megyének van. „A munka teljes körű készenlétet igényel, és reggeltől késő estig tartó munkaidővel jár, emellett a tevékenységünk akkor válhat teljessé, ha egy szakmai csapatot gyűjtünk magunk köré”— részletezte Incze Csongor.

Barti Tihamér hozzátette: „Hargita megye tanácsában egy komoly fiatalítási folyamat figyelhető meg, ugyanakkor céljainkat a tapasztaltabb kollégákkal együttműködve tudjuk hatékonyan megvalósítani”.

Barti arra bátorította a hallgatóságot, főként a mérnöki felsővégzettséggel rendelkezőket, hogy jelentkezzenek Hargita Megye Tanácsához gyakornokoskodni, amely többek között tapasztalatszerzésben is nagy segítséget tud nyújtani, majd tanácsként megfogalmazta: „merjetek nagyot lépni, ne féljetek a kihívásoktól, a legfontosabb, hogy soha ne adjátok fel a céljaitokat”.

A beszélgetést Bíró Barna Botond, az Udvarhelyszéki RMDSZ ügyvezető elnöke, Hargita Megye Tanácsának legfiatalabb képviselője moderálta.

Kapcsolódók

Kimaradt?