Elhalasztják II. Erzsébet unokájának az esküvőjét

Ahogy korábban is beszámoltunk róla: újabb esküvőre készül a brit királyi család. II. Erzsébet királynő unokája, a pedofílbotrányba keveredett András, yorki herceg legidősebb lánya, Beatrix hercegnő május 29-én mondta volna ki a boldogító igent Edoardo Mapelli Mozzi olasz ingatlanmágnásnak. A legfrissebb értesülések szerint azonban a koronavírus-járvány miatt az esküvőt elhalasztják. 

Beatrix hercegnő András yorki hercegnek, a királynő harmadik gyerekének elsőszülött leánya. Édesanyja Sarah Ferguson, András elvált, de yorki hercegnői címét továbbra is viselő egykori felesége. Beatrix a kilencedik a brit trónutódlási sorban, de valójában senki nem számol azzal, hogy valaha is ő lenne az Egyesült Királyság uralkodója. 

A 31 éves Beatrix hercegnő május 29-én ment volna férjhez Londonban Edoardo Mapelli Mozzi 37 éves olasz származású ingatlanmágnáshoz, a fényűző eseményt azonban a kialakult helyzetre való tekintettel elhalasztják. „Beatrix hercegnő és párja, Mapelli Mozzi nagyon várják, hogy összeházasodhassanak, de tisztában vannak vele, hogy a jelen helyzetben kerülni kell a szükségtelen kockázatokat” – mondta a királyi család szóvivője a Sun értesülései szerint. 

A koronavírus külföldi terjedésével kapcsolatos legfrissebb információinkat itt találja. 

Kapcsolódók

Kimaradt?