Félt a felesége szájától, ezért megrendezte saját kirablását

Március 8-án éjjel egy kétségbeesett iași-i férfi jelentette az 112-es segélyhívó számon, hogy egy ismeretlen személy kirabolta  tömbháza lépcsőházában, és elvitt a pénztárcájából 1 100 lejt.

A rendőrség nyomozást indított, és nagyon hamar kiderült, hogy mi is történt tulajdonképpen, ugyanis a tömbház lépcsőházában biztonsági kamerákat szereltek fel. Ezek felvételein jól kivehetően látszik, ahogy a 34 éves férfi nagy műgonddal berendezi a „bűntett” helyszínét: ledobja üres pénztárcáját a földre, előveszi farzsebéből a telefonját, kényelmesen elhelyezkedik a lépcsőház padlóján, majd felhívja az 112-es segélyhívó számot.

A saját kirablását megrendező férfi így egyik pillanatról a másikra áldozatból bűntett elkövetőjévé minősült át, a rendőrség hivatalos szervek félrevezetési kísérletével indított ellene eljárást.  Időközben az is kiderült, hogy mi vitte rá a férfit tette elkövetésére. A iași-i fiatalember azért rendezte meg saját kirablását, mert félt bevallani a feleségének, hogy nyerőgépen elvesztette fizetését.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?