Valverde megvárta a parkolóban a Villareal játékosát...

A La Liga 28. fordulójában a Villarreal nagy meglepetésre idegenben 3-2-re legyőzte a Real Madridot, de a mérkőzés utáni egy "különmeccs" zajlott a parkolóban.

A megnyert mérkőzés után a Villarreal elhagyta volna a Santiago Bernabéu Stadiont, amikor feltűnt a csapatbusz mellett Federico Valverde. A Real Madrid játékosa azt kiabálta Álex Baenának, hogy „a család szent és sérthetetlen”, majd ököllel rátámadt.

Valverde ezt nem is tagadja, de elmondása szerint mindennek előzménye a két csapat januári, a Király-kupa-nyolcaddöntőben játszott találkozójáig nyúlik vissza. A meccsen Baena megrúgta Valverdét, és a Real Madrid játékosa szerint akkor azt kiabálta neki: „most sírj, hogy a fiad nem fog megszületni”. Valverde felesége terhessége alatt közel állt második gyermekének elvesztéséhez. Baena tagadja, hogy ilyesmit mondott volna Valverdének.

„Nagyon örülök a csapatunk csodálatos győzelmének, egy olyan helyszínen, mint a Santiago Bernabéu, ugyanakkor végtelenül szomorú vagyok a meccs után elszenvedett agresszió miatt, és meglepett, amit rólam állítanak. Teljesen hamis, hogy ilyesmit mondta volna” – posztolta Álex Baena a Twitteren.

A Marca sportnapilap szerint Baena fontolgatja, hogy feljelentést tesz a rendőrségen.

Kapcsolódók

Kimaradt?