Újra megházasodott Hosszú Katinka

A sokszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó és párja, Gelencsér Máté titoktartásra kérte a meghívottakat.

Hétfőn este másodszor is megházasodott Hosszú Katinka; a háromszoros olimpiai bajnok úszó Gelencsér Máté felesége lett – adta hírül a Blikk.Hosszú Katinka | Fotó: MTI/Kovács Tamás

A lap szerint a sportoló a szentendrei Skanzenban mondta ki a boldogító igent. Gelencsér szintén úszóként kezdte, aztán modellkedett, az utóbbi időben pedig hivatalosan Hosszú edzőjeként dolgozik. 2019 óta alkotnak egy párt, azután találtak egymásra, hogy az úszó elvált előző férjétől, Shane Tusuptól. Mindkettejüknek ez a második házassága.

A Blikk azt írja, hogy a lagzi részleteit titkolta a pár: az időpont és a helyszín sem volt publikus, s még a meghívóban is figyelmeztették a násznépet, hogy senkinek se adjanak ki róla információt, fotókat se osszanak meg róla a közösségi médiában.

A lapnak a helyszín közelében készült fotóiról kiderül, hogy a meghívottak között több úszó, sportvezető és híresség is ott volt, köztük Gyurta Dániel és felesége, Iszak Eszter, Verrasztó Dávid és Verrasztó Evelyn, Szabó Szebasztián, Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke, Tóth Gabi énekes, valamint Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora.

Kapcsolódók

Kimaradt?