Újra bajnok a VSK Csíkszereda sítájfutó váltója

A Hargita megyei Bucsin-tető és a Bogdán sípálya környékén tartották meg az elmúlt hét végén a sítájfutók országos bajnokságát, illetve a Románia-kupa küzdelmeit.

Tizenhat klub több mint száz sportolója vett részt a sífutók hétvégi megmérettetésén, köztük a VSK Csíkszereda sportolói, akik tizenegy bajnoki éremmel és egy Románia-kupa dobogós hellyel zárta a versenysorozatot, amelyet kiváló hóviszonyok között rendeztek – írta beszámolójában az egyesület.
A Gegő Hunor, Szép Zoltán és Suciu Simion alkotta férfi váltó újra bajnoki címet hozott Csíkszeredának, ráadásul a fiúk rajt-cél győzelmet arattak, hisz első perctől fogva vezették a versenyt.Fotó: VSK Csíkszereda

Legutóbb 2018-ban volt aranyérmes férfi váltója a VSK-nak, ugyanakkor 2012 és 2018 között zsinórban hétszer lett bajnok a csíki váltó, míg 2019-ben és 2020-ban második, tavaly pedig harmadik helyen zártak, így tíz éve dobogós a VSK csapata – olvashattuk.

Eredmények:
Váltó
Férfi Elit: 1. VSK Csíkszereda (Gegő Hunor, Szép Zoltán, Suciu Simion)
M165: 1. Brassói CSU, 2. VSK Csíkszereda (Ráduly Róbert Kálmán, Szász János, Csúcs András)
Sprint
Férfi Elit: 1. Cătălin Vadean (Știința Electrosistem), …3. Szép Zoltán, …5. Suciu Simion, …7. Gegő Hunor (mind VSK Csíkszereda).
55 évesek férfiak: Csúcs András (VSK Csíkszereda)
Középtáv
Férfi Elit: 1. Biró Alexandru (Știința Electrosistem), 2. Gegő Hunor, 3. Szép Zoltán, …7. Suciu Simion (mind VSK Csíkszereda)
55 év fölötti férfiak: 1. Csúcs András, 2. Szász János, 3. Szalay Zoltán (mind VSK Csíkszereda)
Hosszú táv
Férfi Elit: 1. Biró Alexandru (Știința Electrosistem), …3. Gegő Hunor (VSK Csíkszereda).
55 év fölötti férfiak: 1. Szalay Zoltán, 2. Csúcs András, …8. Szász János (mind VSK Csíkszereda)
Románia Kupa Férfi Elit: 1. Biró Alexandru (Știința Electrosistem), 2. Gegő Hunor (VSK Csíkszereda)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?