Running Festival Csíkszereda: vasárnap éjfélig tart az előnevezés

Már csak néhány napig tart a legnagyobb kedvezményt nyújtó nevezési időszak a Running Festival Csíkszereda idei kiadására. Akik vasárnap éjfélig neveznek, 24 hetes, szakember által összeállított edzéstervet kaphatnak.

Rövidesen lezárul a kedvezményes nevezés a Running Festival Csíkszereda idei kiadására. Az eseményre a kedvezményes nevezés március 1-jén indult. Az előnevezési időszak március 20-ig tart, nevezni az esemény weboldalán lehet kedvezményes árakon.

A maratonra és a félmaratonra jelentkezők 50 lejért, a maratoni váltóra jelentkezők 100 lejért, az 5 km-es távra és az éjszakai terepfutásra jelentkezők 35 lejért, a családi futásra jelentkezők pedig 30 lejért nevezhetnek. A szervezők a korai nevezőknek meglepetéssel is kedveskednek: futóedző által összeállított 24 hetes edzésprogramot kapnak, akik a legkorábban neveznek be.Fotó: Running Festival Csíkszereda

Tavaly szeptemberben több mint 700 futó állt rajthoz Csíkszereda Városházának a Siculus Cycling Clubbal és a Hargita Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatósággal partnerségben megszervezett Running Festival Csíkszereda powered by ŠKODA nevet viselő eseményén. A jó hangulatú futófesztiválon volt maraton, félmaraton, maratoni váltó, családi futás és éjszakai terepfutás is. Az esemény megmozgatta Csíkszeredát és környékét, számos önkéntes bekapcsolódott a helyszíni lebonyolításba, a futók hangulatáról helyi zenekarok gondoskodtak, a vendéglátóegységek és szálláshelyek kedvezményeket ajánlottak a versenyen résztvevőknek.

Idén a szervezők még több kiegészítő programmal és egy új versenyszámmal jelentkeznek. A youcandoitrun nevet viselő 5 km-s távra azokat a futókat várják, akik úgy érzik, idén még nem állnak készen hosszabb távokra vagy nehezebb terepre.

Az esemény védnökei ezúttal is Novák Károly Eduárd paralimpiai bajnok, Szabó Gabriela világ- és olimpiai bajnok atléta, illetve Adrian Teslovan ralibajnok. További részleteket az esemény honlapján és a közösségi média oldalain olvashatnak.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?