Romániába szerződött az ukrán TikTok-sztár szexi röpis

A Bukaresti Rapidhoz igazolt napjaink legnépszerűbb röplabdázója, Julija Gyeraszimova. A 33 éves szexi ukrán sportoló elsősorban nem is a pályán, hanem a TikTok közösségi platformon vált ismertté, feltöltött videói több százmillió megtekintésnél tartanak.

„Julija Gyeraszimova csatlakozik női röplabdacsapatunkhoz. Új játékosunk legutóbb a lengyel ROLESKI GRUPA AZOTY Tarnów-nál játszott, de karrierje során megfordult ukrán és török csapatoknál is” – írta közleményében a Bukaresti Rapid. Gyeraszimova 2017-ben megnyerte a női Euroligát, hatszor emelhette magasba az ukrán bajnoki trófeát, háromszor az Ukrán Kupát és egyszer a Szuperkupát.

Julija Gyeraszimova az ukrán Prometey színeiben játszott, amikor egy mérkőzésen az alábbi laza mozdulatsort mutatta be egy időkérés alkalmával.

@juliagerasimovaofficial JuliaGerasimova #fypシ #on #dancing #juliagerasimovavolleyball #furoyou ♬ original sound - Gerasimova

A 9-es mezben játszó Julija barátian táncpárbajra provokálta az ellenfél játékosait. Az eredeti videót a feltöltése óta több mint 30 millió alkalommal tekintették meg. De azóta mémszerűen terjed, sokan saját tartalmaikba emelik be Gyeraszimova táncát, az összes megtekintések száma több százmillióra rúg.

Kapcsolódók

Kimaradt?