Román Kupa: vitatott tizenegyessel jutott tovább a Sepsi OSK

Bejutott a legjobb 16 csapat közé a Sepsi OSK a labdarúgó Román Kupában, miután szerda kora este idegenben legyőzte a Konstancai Farult.

A piros mezes szentgyörgyiek készülhetnek a következő körre | Fotó: Farul Facebook-oldalAmi nem megy a bajnokságban, öszejött a kupában: több mint két hónap után nyert ismét tétmérkőzést a sepsiszentgyörgyi csapat. A Liga 1-ben még július derekán, a nyitó fordulóban didalmaskodtak Leo Grozavu edző tanítványai, akik azóta bukdácsolnak a pontvadászatban, de a Román Kupa 5. (az élvonalbeli csapatok számára az 1.) fordulójában sikerült javítani.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a látogatók némi játékvezetői segítséggel nyertek, mert a televíziós visszajátszásokból kiderült, hogy Luckassen az ellene elkövetett szabálytalanságkor kívül állt a tizenhatoson, de aztán belül esett el.

Mitrea magabiztosan értékesítette a tizenegyest, és az már a szentgyörgyieket dicséri, hogy a hátralévő időben nem engedtek teret Gheorghe Hagi játékosaianak, így végül a Sepsi OSK várhatja a következő forduló sorsolását.

Román Kupa, 5. forduló (a 16 közé jutásért): Farul–Sepsi OSK 0–1, gólszerző: Mitrea (21., 11-esből).

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?