Peking 2022: Lőrincz-Sára Tímea reálisnak érzi a 78. helyet

Bemutatkozásként a 78. helyen ért célba a sífutó sprint szám kvalifikációs versenyében a Pekingben zajló téli olimpián a gyergyószentmiklósi Lőrincz-Sára Tímea.

Nem jutott negyeddöntőbe a sífutók sprint viadalában a gyergyószentmiklósi Lőrincz-Sára Tímea, miután a kvalifikációs futamon a 78. helyen végzett a 90 fős mezőnyben. A helyi idő szerint délután 4 órakor kezdődő verseny során Tímea a 77. helyről indult és 3:55.15-ös idővel teljesítette az 1461 méteres versenykört. A verseny hivatalos jegyzőkönyve szerint napos időben, mínusz 6 Celsius-fokos hidegben zajlott a viadal.Fotó: Román Olimpiai és Sport Szövetség

A székelyföldi versenyző a Maszol érdeklődésére elmondta: nem csalódott az eredmény miatt.

„A rajthelyem a 77. volt, 78. lettem, ami reálisnak mondható. Elég nehéz volt a pálya, és nagyon nehéz volt a verseny, elfáradtam. Az első felén még nem volt gond, de a hajrában úgy éreztem, nem tudom rakni a lábaimat” – nyilatkozott a gyergyószentmiklósi sífutó. Tímea még elmondta, hogy jó hangulatú volt a futam, a szervezők igyekeztek maximálisan kellemessé tenni a verseny körülményeit, és „enyhíteni a gyomorgörcsöt”.

Lőrincz-Sára Tímea csütörtökön a klasszikus sífutó versenyszámban fog újra pályára lépni. Mint elmondta: addig próbál maximálisan a pihenésre koncentrálni. „Próbálok minél jobban lazítani, ma már ki sem mozdulok a szobából, reggel igyekszek nem korán felkelni. Holnap délben kimegyek egy laza edzésre, csütörtökön pedig kora délután állok újra rajthoz” – nyilatkozta a sífutó.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?